Smoking - lyx för vilket barn som helst

För många innebär en fest med extra allt att du måste betala mer än vad man räknat med från början. Det handlar inte sällan om fester och bjudningar där värdparet vill att man ska klä upp sig, eller till och med – ut sig. Plötsligt kanske man måste hitta en maskeradkostym, betala för den och därefter hänga den längst in i garderoben där den sedan hänger år efter år – om den överhuvudtaget plockas fram igen? En maskeradkostym åsido – där kan man komma ganska billigt undan. 

Att köpa en smoking är sällan en bra investering. Du använder den vid få tillfällen och med tanke på att många pendlar i vikt så finns en överhängande risk att smokingen i fråga används en gång och aldrig mer 

Värre är det då ett inbjudningskort påbjuder en speciell typ av klädsel och där gästerna uppmanas att bära smoking. Där kan man tala om en högre kostnad som sällan är att anse som en god investering. En smoking är dels dyr och dels så är den svårburen sett till att man endast använder den vid speciella tillfällen som vid exempelvis bröllop. Använder du din smoking vid en vanlig fest så kommer du garanterat att känna dig obekväm och lite larvig. En dålig investering – men ett härligt plagg att bära. 

Mycket värt att hyra en smoking 

En smoking är – vid rätt tillfälle – ett av de få plagg där en man kan känna sig lika uppklädd som en kvinna. Bär man en smoking så sker en förvandling - både på utsidan och på insidan; plagget i fråga ger en känsla av lyx och flärd och som man kan känna hur självförtroendet höjs avsevärt. Är samtliga män i sällskapet klädda på samma sätt så når tillställningen en ny, högre nivå och det känns verkligen speciellt att delta vid sådan. 

Det som är värt att veta gällande en smoking är att det alltså är ett plagg som är extremt lyxigt - men att det ofta är en dålig investering att göra. Här finns dock ett alternativ som passar alla och som är att anse som den bästa lösningen rent generellt; nämligen att hyra en smoking. 

Hyr hellre smokingen

Många glömmer att det finns ett alternativ som ligger i att hyra en smoking vid de speciella tillfällena i livet. Något som har väldigt många fördelar utöver att priset är lägre. Att hyra en smoking i en herrekipering i Stockholm innebär inte att du går in och hämtar någon standardmodell som – förhoppningsvis – passar din kropp.

Nej, smokingen i fråga anpassas efter dina mått. Skulle du köpa- snarare än att hyra en smoking så måste du garanterat också besöka en skräddare – något som kostar relativt mycket pengar. Skulle du vara intresserad av att hyra en smoking så ska du veta att skor brukar inkluderas i priset samt att smokingen inte sällan är tillverkad av mer erkända märken; märken som skulle kosta extremt mycket för dig att köpa i Stockholm. Nej, värdet ligger i att hyra smoking; utan tvekan. Läs mer här om du vill veta mer.

2 Jan 2018