Konstis ger ökade möjligheter

Med konstis går det att öka möjligheterna till alla typer av aktiviteter som kräver is utan att vara så beroende av att det är kallt utomhus, och vinter.

Det är många som njuter av en kall och solig vinterdag på en is någonstans i naturen. Men det är tyvärr en bild som sällan går att uppnå och dessutom kan det vara en farlig aktivitet om inte isen är tillräckligt tjock. Och varma vintrar, eller vinterdagar, kan det även hända att större sportevenemang får ställas in för att isen smält eller är för tunn.

Av alla dessa anledningar har det tagits fram konstis som är mycket lik riktig is. Men det är ett material som gör att det går att åka på underlaget vad det än är för väder som råder. Till och med om det är utomhus och på den varmaste sommardagen.

Lätt att använda konstis

Med konstis har alla typer av sporter på is fått ett obegränsat tidsspann och utrymme. Plötsligt går det att åka skridskor i badkläder i en park mitt i sommaren. Och som arrangör finns det aldrig en oro för att bandymatchen ska behöva ställas in på grund av en ökning av utetemperaturen.

Trots alla fördelar med konstis har det ändå funnits många tveksamma utövare som har varit försiktiga. Men för dem som har provat på att åka skridskor på konstis så har det varit överraskande att upptäcka hur lik den är vanlig is. Och hur enkel den också är att anlägga och underhålla. För mer information om konstis se konstis.se.

10 Jul 2023