Professionell och trygg hjälp

Känner att ni behöver hjälp och avlastning i er vardag? Ska du och din partner iväg på en barnfri tillställning? Att anställa hjälp, både regelbundet och vid enstaka tillfällen är enkelt.

Livet blir inte alltid som man har tänkt sig från början, det tror jag nog att de allra flesta kan hålla med om. Man tänker en massa saker innan man skaffar barn, saker som man aldrig kommer att göra eller säga och så vidare. Men när dagen väl är här och man har ett eller flera barn, så kommer man att få äta upp det man sagt tidigare. Man kanske inte alls tycker eller tänker likadant när barnen väl finns i familjen. Många familjer väljer att skaffa en nanny, en professionell nanny som kan hoppa in och hjälpa till med barnpassning i familjen när det finns behov för det. Kanske mamma och pappa vill ha lite egentid, eller så är det svårt för föräldrarna att hinna i tid från jobbet för att hämta på förskolan. Då kan en nanny hjälpa till.

Skräddarsytt just för er

Den nanny som passar just er familj, era barn, kommer ni att få välja själva. När ni kontaktar ett nannyföretag presenterar de ett antal olika valmöjligheter och ni kommer sedan att få chans att träffa och lära känna personerna i fråga. Sedan kan ni välja vilken nanny ni och barnen tror att ni kommer att tycka bäst om. Företagen som tillhandahåller denna tjänst skräddarsyr efter just ert behov och kan till och med erbjuda nannys som talar fler språk än bara svenska, något som det ofta är stor efterfrågan på.

Viktigt med kemi

Kemin är viktig när det kommer till val av nanny. Den personen ska finnas med i ert hem och ha hand om era barn så det är väldigt viktigt att det klickar även mellan barnet eller barnen och nannyn. Det kan ta tid att bygga upp en bra kontakt och en trygghet, men det får ta sin tid helt enkelt. Ingen vinner på att gå för fort fram, det kan till och med bli helt fel då och förstöra hela relationen. Välj ut er nanny med omsorg och ta god tid på er då denna person kommer att vara nära era barn och finnas med i familjen, antingen under kort period eller kanske för en lite längre. Fungerar samarbetet bra så kanske det kan bli en långvarig lösning att anlita en nanny för avlastning. Läs mer på denna sida: https://www.nannystockholm.nu/

25 Mar 2020