När du behöver hemstädning till familjen

Nu när det är vår, blir det extra stressigt, i alla fall för alla som har barn. Det ska vara avslutningar, till och med tidigt på förskolorna, numera. Föräldrar ska packa grillmat, pick-nick mat och fika och ha dagisavslutningar, skolorna har avslutningar med "Den blomstertid nu kommer" och på jobbet ska man ha avslutningar på säsongen, spel i parken och annat som tar mycket av tiden för alla barnfamiljer. Då är det lätt att det inte blir särskilt städat hemma. Och när väl solen äntlligen är här, vill man ju inte sitta inne, ännu mindre städa inne. Det är då man tar hjälp av en professionell städare.

Städare är inga pigor

Det fanns ju en gång, för mer än 10 år sedan en debatt om att införandet av Rut-avdrag skulle skapa en "pig-sektor" med lågutbildade kvinnor som, likt pigorna, i Sveriges bondesamhälle arbetade för nästan ingen lön och stod och neg med böjt huvud för "borgarbrackorna" och fick vara glad om de blev hunsade med. Som tur är så blev det inte så. Istället ser vi företagare som får betalt, tack vare Rut-avdraget. Det är både kvinnor och män som startar städföretag, och nu anställer de både unga som är trötta på att utbilda sig och studera vidare och nyanlända svenskar som inte kan språket än. Som familj är man i stället med om att se till att dessa människor får arbete, i stället för lever på bidrag, vilket inte är bra för någon alls.

Anlita hemstädning i Kristianstad

Så om du funderar på att anlita en hemstädning i Kristianstad, om det är så att det är där som du bor, varför inte anlita ett städbolag som kan utföra hemstädningen hos dig i Kristianstad, om det är i Kristianstad som du bor i? Börja med att googla "hemstädning Kristianstad" så att du får flera förslag av Google på städbolag som arbetar med hemstädning i Kristanstad. Ta sedan kontakt och fråga om offert och referenser. Välj sedan den med bäst offert och referenser. Det är också viktigt att välja ett företag som har kollektivavtal så att städarna får sjuklön när de är sjuka och pension när de är gamla. Plus att de får en lön som de kan leva på, och du får ett företag som inte fuskar med arbetsgivaravgifter eller skatterna. Om inte annat gör det att du sover bättre på nätterna. Läs mer om ett sådant bra städbolag som arbetar med hemstädning i Kristianstad: https://www.hemstädningkristianstad.se.

26 Apr 2019