Inte skämmigt anlita hemstädning

Vi hoppas verkligen att möjligheten att anlita hemstädning, inte ska vara någon klassfråga eller något som man behöver skämmas för när man anlitar hemstädning. Med möjligheten att utnyttja Rut-avdraget hoppas vi att det inte längre bara ska vara möjigt för dem med höga inkomster att få ett städat hem, trots att man har mycket att göra. Är man två som arbetar heltid, och har små barn, är det svårt att få tiden att räcka till med det som man både har lust och som man måste göra. Till det hör att ha ett städat och rent hem.

Hemstädningsföretag som erbjuder förtroendeingivande tjänster

Alla städföretag som är seriösa, behåller sekretessen, och är måna om att deras kunder kan lita på dem. Vi öppnar ju våra hem för dem. De kommer in och "rotar" i våra saker, och ser hur vi har det hemma. Då är det viktigt att känna att vi kan lita på dem som vi låter komma hem till oss. Vi vill ju inte att de diskuterar hur vi har det hemma, med någon annan än med oss. I en liten stad, till exempel, kan det lätt bli rykten som kommer i svang, om det är någon som börjar skvallra om hur man har det hemma och vilka svagheter man har. Och även om man bor i en större stad, som till exempel Västerås, vill man att de städbolag som kommer hem till en, ska behålla det de ser och hör hemma hos oss för sig själva och inte för det vidare.

Miljövänlig hemstädning

För de allra flesta av oss, är det viktigt att de produkter och tjänster som vi anlitar är miljövänliga. När det kommer till våra egna barn vill man ju inte att de som kommer hem till oss och städar, använder sig av starka och hälosvådliga rengöringsmedel. Ska barnen växa upp utan men, vill man att det inte finns starka kemikalier som förstör deras hälsa. Det är alltför många som använder sig av väldigt starka kemikalier. Det blir visserligen rent men det är inte hälsosamt. Då vill man enbart ha ett städbolag hemma hos en som använder sig av miljövänliga rengöringsmedel.

Känner man inte till någon i Västerå, och som uppfyller både de stränga sekretesskrav och som enbart använder sig av miljövänliga rengöringsmedel, kan man läsa mer om dem här. Det finns inte så många städbolag som enbart använder sig av miljövänliga rengöringsmedel. Det är inte alla städbolag som tänker på miljön och det är allt viktigare, anser vi. Anlita bara städbolag som tänker på miljön.

16 Aug 2018