Hyra buss ger en säkrare resa i Stockholm

Stockholm är en stor stad och det innebär också att den på många sätt blir väldigt spretig sett svårigheten att ta sig från punkt A och punkt B. Det visar sig för alla som pendlar till arbetet och där minsta lilla försening eller inställda tåg kan innebära att man kommer väldigt sent till jobbet - eller till den egna ytterdörren. Det är också en del av överenskommelsen man sluter då man bosätter sig i en större stad som Stockholm. Men, det är inte desto mindre irriterande för den sakens skull.

I vissa lägen är det ännu värre och vi kan ge ett exempel på ett sådant tillfälle - och samtidigt passa på att ge en alternativ lösning. Vi kan säga att du ordnar en födelsedagsfest för sin dotter som fyller tio år. Ni bor i Årsta och det är där som den inledande delen av kalaset kommer att äga rum; lekar kommer att lekas, mat kommer att ätas och tårta kommer att serveras. Allt som allt så kommer ni att vara omkring 40 personer närvarande; det inkluderar barn och några föräldrar.

Tvisten - den avslutande pricken över I:et - är att ni ska åka till Gröna Lund och avsluta allting där. Att åka med 40 personer - varav lejonparten är barn - från Årsta till Djurgården med kommunala alternativ är svårt; hur får alla plats i bussen, på tunnelbanetåget, på spårvagnen eller på båten (om ni kliver av vid Slussen)? Det är nästan omöjligt - och det är dessutom ett osäkert projekt. Vad händer om ett barn står kvar på perrongen? Hemska tanke.

Perfekt att hyra en buss till barnkalaset

En lösning på detta är faktiskt att hyra en buss som tar er från Årsta till Djurgården. Det finns många bussbolag i Stockholm som erbjuder sådana upplägg - även om det bara handlar om några timmar, som i ert fall. Att hyra buss behöver inte vara så dyrt heller, och den kostnad man betalar ger också en trygghet - både i att nå Gröna Lund och att komma säkert hem till Årsta.

Ett alternativ är naturligtvis att ni ser till att hyra buss enbart enkel resa - och där föräldrarna till barnen själva ombesörjer hemresan. Då handlar det inte om många kronor, men å andra sidan så försvinner också en del av helhetsupplevelsen genom detta också.

En häftig upplevelse för barnen

Om man ser detta ur ett barns ögon så är det en oförglömlig dag. Man får vara på ett stort kalas, man får åka en alldeles egen buss, man får gå på Grönan och man får därefter också åka hem - i samma buss (chauffören kan vänta utanför om ni väljer ett sådant upplägg).

Att hyra en buss blir genom detta ett tryggt transportsätt och det ger även barnen en känsla av någonting verkligt exklusivt och spännande. De flesta bussar har Wi-Fi och tv-apparater; det kan innebära att ni kopplar in en telefon och kör en speciell lista från Spotify som ytterligare höjer upplevelsen. Eller att ni slår på någon film från Netflix. Eller vad sägs om lite personlig sightseeing från en förälder? Möjligheterna är oändliga och det bästa är att valen är era - och endast era - att göra.

På sidan https://www.hyrabussstockholm.se hittar du ett företag som erbjuder säkra bussresor.

10 Oct 2018