Ha barnkalaset bland Skansens djur!

Om du har barn som gillar djur, kan du mycket väl låta barnen komma till Skansens djur. Om det är så att du funderar på att arrangera barnkalas och låta barnkalaset bli något alldeles extra, samtidigt som du slipper städa, laga mat och baka tårta, kan du faktiskt låta barnen komma till Skansen, se alla fina djur och sedan ha barnkalaset i Skansens fina festlokal. Då får du inte bara besöka djuren på Skansen, utan också Stockholms finaste panorama på köpet. 

Så går det till att boka Skansens festlokal

Vill du komma i kontakt med Skansen och hära dig för, både om offert och möjligheter att boka Skansens fina festlokal, som kallas Solliden, kan du klicka här. Då kan du börja med att fråga om offert, så att du vet hur mycket som det kan kosta att ha barnkalaset på Skansen. Vill man kan man beställa bara "barnmat" som hamburgare, pizza och pastarätter. Sedan kan barnen få godis och fiskdamm. När barnen sedan växer upp och blivit stora, kan man behålla traditionen och fira till exempel studenten här. Då kanske man vill bjuda på en buffé med godsaker som de större ungdomarna gillar. Är det sedan så att de vill gifta sig kan man återkomma till en säker plats och hålla bröllopsfesten här. Då har man så att säga rutat in barnens återkommande fester på en plats som man till sist lär känna väldigt väl.

Att ha festen på Skansens festlokal

Säg att du har bokat Skansens festlokal för en särskild fest. Sedan bjuder du in gästerna i god tid så att de kan skriva in i sina kalendrar datumet för festen. Då kan du beställa en tre-rätters middag eller en buffé som alla tar maten ur. Om du bestämmer dig för en tre-rätters-middag, så blir festen lite mer så att gästerna sitter ner och äter. Man samtalar mest med dem som sitter närmast en själv, och festen kan bli lite stelare på det sättet. Beställer man i stället en buffé så rör gästerna på sig. De lär känna lite olika människor och har lättare för att samtala med dem som de möter. Det är även lättare för alla att hitta något som de gillar på ett buffébord än om man som värd har bestämt vad alla ska äta. Väljer man ett dryckespaket för alla gästerna så ingår lokalhyran i priset. Vill man sedan dansa efter middagen finns det dansgolv och musikanläggning till det.

9 Apr 2019